Luonnonkiharat & permanentatut hiukset

KIHARAT HIUKSET

Kuinka saada luonnonkiharat tai permanentatut hiukset näyttämään siisteiltä ja voimaan hyvin?Omistatko luonnonkiharat hiukset jotka tuntuvat kuivilta ja näyttävät sähköisiltä sekä latteilta tai onko sinulle tehty permanentti, joka ei jaksa kunnolla kihartua ja näytät aamuisin siltä kuin salama olisi iskenyt sinuun? Jos vastasit kyllä, kannattaa lukea tämä postaus loppuun.

Luonnonkiharat sekä permanentatut hiukset tarvitsevat paljon kosteutta ja tukea, näyttääkseen siisteiltä ja voidakseen hyvin. Kuitenkin kotikäyttöön suosittelen luonnonkiharoille ja permanentatuille hiuksille hieman eri tuotteita.  

Luonnonkiharat

Aina kun penkkiini istuu luonnonkiharat hiukset omistava asiakas, suosittelen häntä käyttämään kotihoidossa Kevin Murphy - sarjan Hydrate Me Wash shampoota, sekä Hydrate Me Rinse hoitoainetta. Jos asiakkaan luonnokiharat ovat kuitenkin todella hennot, suosittelen ennemmin Balmain Paris - sarjan Moisturizing shampoota ja hoitoainetta, sillä ne ovat paljon kevyempiä tuotteita verrattuna Kevin Murphy - sarjan kosteuttaviin tuotteisiin. 

 Hiusten pesun jälkeen yksi lempi tuotteistani luonnonkiharaan hiukseen on Olaplex No.6 Bond Smoother. Tämä tuote kosteuttaa hiusta entisestään, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista rasvaisen näköisiä. Yksi tärkeimmistä tuotteista on lämpösuoja. Se luo hiuksen pinnalle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista. Tällä hetkellä lempi lämpösuojani on Balmain Paris Thermal Protection Spray. Lopuksi luonnonkiharat hiukset tarvitsevat tukea pysyäkseen kiharana. Muotovaahto on helppokäyttöisin tukea antava tuote. Kevin Murphy - sarjan Body Builder muotovaahto antaa sopivasti tukea kiharalle, mutta ei kuitenkaan jätä hiuksia tönköiksi.

Permanentatut hiukset

Useimmiten asiakkaani joilla on permanentti, omistavat lyhyet hiukset tai ovat miehiä, joille on tehty osapermanentti hiusten päälliosiin. Tällöin hiusten hoidon pitää olla nopeaa ja yksinkertaista.

 Permanentatuissa hiuksissa kosteutus on tärkein asia kiharan muodostumiselle. Useimmiten permanentin ottaneille asiakkaille suosittelen kuitenkin hieman kevyempää kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta kuin luonnonkiharalle. Balmain Paris - sarjan Moisturizing shampoo ja hoitoaine ovat hieman kevyempiä kuin Kevin Murphy - sarjan Hydrate Me Wash ja Rinse. Käyttämällä hieman kevyempiä tuotteita saadaan varmistus siitä, että permanentattu hius saa riittävästi kosteutusta ilman kiharan latistumista. 

 Permanentatussa hiuksessa on tärkeää se, ettei pesun jälkeen hiukseen lisätä mitään kiharaa latistavaa tuotetta. Kaikista parhain vaihtoehto permanentatulle hiukselle pesun jälkeen on DS Leave-in hoitosuihke. Tämä hoitosuihke on kevyt ja se vähentää sähköisyyttä hiuksissa huomattavasti. Parhaimman tuen permanentattu hius saa samasta muotovaahdosta kuin luonnonkiharatkin eli Kevin Murphy - sarjan Body Builderista. Osapermanentin ottaneille asiakkaille suosittelen useimmiten vain suolasuihketta tuomaan tukea hiukseen. Balmain Paris - sarjan Texturizing Salt Spray antaa kiharalle rakennetta ja ryhtiä, sekä sen käyttö on nopeaa ja vaivatonta. 


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista