Kampaajamme Johannan suosikkituotteet

Minulta usein kysytään mitä tuotteita itse käytän ja mitkä ovat ehdottomat lempparini, joten ajattelin kertoa niistä teille täällä meidän blogissa!    -Johanna @hairbyjohannaa

Minulla itselläni on vaaleat hiukset, jotka ovat melko käsitellyt, eli oikeiden tuotteiden valinta ja käyttö on erittäin tärkeää. Verkkokauppamme Blondeille  osiosta löydät helposti kaikki vaaleille hiuksille suosittelemamme tuotteet. Tervetuloa ostoksille! :)

Mitä tuotteita itse käytän nyt?

Tällä hetkellä käytössäni on shampoo ja hoitoaine Kevin Murphy- sarjasta: Hydrate Me Wash ja Hydrate Me Rinse. Kevinin Hydrate Me- sarja on nimensä mukaisesti syväkosteuttava sarja, joka sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Kerran kahdessa viikossa tai tarvittaessa käytän pesuun Kevinin Repair Me- sarjan tuotteita, jotka ovat korjaavia ja jälleenrakentavia. Käyttämäni tuotteet ovat Repair Me Wash & Repair Me Rinse. Näitä yllämainittuja tuotteita suosittelen myös asiakkailleni riippuen toki hiuksen kunnosta ja siitä tarvitseeko hius enemmän kosteutusta vai korjausta. Vaaleaverikkönä käytän silloin tällöin tarvittaessa myös hopeashampoota. Hopeatuotteista ehdoton lempparini on DS Blonde Shampoo. Teholtaan kyseinen shampoo on erittäin pigmenttinen, mutta se ei siltikään tee hiuksesta sinertävää tai tunkkaista, vaan kiiltävän vaalean poistaen epätoivottuja lämpimiä sävyjä. Kun itse käytän hopea shampoota niin sen kaveriksi yleensä valitsen kosteuttavan hoitoaineen tai tarvittaessa esim. K18Hair korjaavan maskin, joka jätetään hiukseen. On hyvä muistaa että voit aina sekoitella eri tuotesarjojen shampoita ja hoitoaineita saadaksesi juuri Sinun hiuksellesi parhaan mahdollisen hoidon :)

Tässä vielä muutamia lempparituotteitani:

Olaplex No.6 Bond Smoother 


Kevin Murphy Bedroom Hair


Kevin Murphy Shimmer Me Blonde


Löydät meidät myös Instagramista ja facebookista:

@beautycave.fi  &  @beautycavepori  &  @beautycavetampere

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista