Mikä on K18Hair hoito?

K18Peptide™ - hiustenhoidon mullistava molekyyli, korjaa hiukset todistetusti 4 minuutissa!

Patentoitu K18PeptideTM ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat hiusten vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla pysyvästi. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Kaikilla on vaurioita hiuksissaan. Vauriot syntyvät kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV-säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Happivauriot ovat hiusten kuitukerroksen pysyviä rakennevaurioita. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa. Patentoitu K18PeptideTM palauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja korjaa syntyneet vauriot pysyvästi vain 4 minuutissa.

Miten K18PeptideTM-peptidi toimii

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Kun rikkisidokset katkeavat vapaan happiatomin sitoutuessa niihin, hiuksen rakenne vaurioituu. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen. Ei siis ole väliä, onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, sillä kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla. K18PeptideTM -peptidi kuljettaa aminohappoja hiuksen kuitukerrokseen yhdistääkseen uudelleen keratiiniketjut ja muodostaakseen uudelleen katkenneet rikkisillat. Hiukset palautuvat niiden luonnolliseen, vahingoittumattomaan tilaan. K18-peptidin vaikutus on pysyvä, mutta koska hiukset ovat jatkuvasti alttiina uusille vaurioille, on lopputulosta ylläpidettävä K18Hair -tuotteilla.

Nyt tämä korjaava ja suojaava hoito saatavilla meiltä Tampereen toimipisteeltä! 

 

Valitse palvelu mukaan hiustesi täydelliseen muutokseen!
Hinnasto värikäsittelyn tai muun kemiallisen käsittelyn yhteydessä:
Lyhyet 20€
Keskipitkät 25€
Pitkät 30€
Extrapitkät 35€
  Hinnasto erillishoitona, ilman kemiallista käsittelyä:
  (Sisältää hiuksen pesun, föönauksen & esim. nopeat kiharat)
  Lyhyet 45€
  Keskipitkät 50€
  Pitkät 55€
  Extrapitkät 60€

   Hoidon jälkeen suosittelemme ehdottomasti tuotetta myös hiustesi kotihoitoon, näin hiuksesi säilyvät käsittelystä toiseen elinvoimaisessa kunnossa! Kotihoitotuotteet on saatavilla verkkokaupastamme sekä molemmista liikkeistämme:

   K18-peptidin korjaava vaikutus on pysyvä, mutta koska hiukset ovat jatkuvasti alttiina uusille vaurioille, on lopputulosta ylläpidettävä. Käytä kotihoitotuotetta kampaamohoidon jälkeen kuuriluontoisesti 4-6 peräkkäisessä pesussa ja sitten joka kolmannessa tai neljännessä pesussa tarpeen mukaan. Hoito voidaan aloittaa myös kotona, ilman kampaamossa tehtyä käsittelyä.

   K18Hair tuotteet verkkokaupassa

   Jätä kommentti

   Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista