Herman's Amazing suoravärit kampaamo käytössä!

Ihana oranssi!

Tämä ihana kirkas oranssi on toteutettu täysin Herman's suoraväreillä. Hius oli ensimmäisellä värjäyskerralla täysin vaalea tyvestä latvaan, aivan siis täydellinen pohja tällaiselle värjäykselle. Mikäli hius on tumma, vaatii kirkkaat värit aina vaalennuksen pohjalle. Mitä tasaisempi ja vaaleampi on pohjaväri, sen parempi tarttuvuus ja kirkkaus saadaan aikaiseksi. 

 

Tässä hiuksessa on käytetty sävyinä tyvialueella Feliciaa ja latvassa 50/50 sekoitus Felicia & Tara sävyistä.

Suoravärien pysyvyys ja kotihoito?

Herman'sin suoravärien pysyvyys on todella hyvä. Pysyvyys on toki aina yksilöllistä ja kotihoidolla on suuri tehtävä värin pysymisessä kauniina. Ihanaa Herman'sin väreissä on myös se että, ne ovat saatavilla myös kotiin suoraan meidän verkkokaupastamme!

Alla olevassa kuvassa edellisestä värjäyskerrasta on kulunut nelisen viikkoa. Asiakas käy värjäyksessä aina 4-5 viikon välein. Kampaamokäynti sisältää aina oman tyven vaalennuksen sekä koko hiuksen värjäyksen Herman's tuotteilla. Asiakas ei itse kotihoida hiusta sävyttävillä tuotteilla. Väri pysyy hänellä intensiivisenä harvojen pesukertojen vuoksi. 

 

Herman's tuotteet kotiin meiltä!

Tässä muutamia ihania värejä valikoimistamme! :)

 

 Ruby Red

 

Kaikki Herman's suoravärimme löydät TÄÄLTÄ!

Mikäli tarvitset apua esimerkiksi värin valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä vaikka Chat- toiminnon avulla. Autamme mielellämme! :)

- Johanna / @hairbyjohannaa
@beautycave.fi

 

Lisäämme tuotteita verkkokauppaamme säännöllisesti. Laitathan viestiä, mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy tai sinulla on tuotetoiveita! info@beautycave.fi

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista